KON
TAKT
RENHOLD ETTER
DINE BEHOV
RENHOLD ETTER DINE BEHOV RENHOLD ETTER DINE BEHOV
Aktiv Bedriftsservice har bygget opp en renholdsavdeling med erfarne konsulenter og renholdere. Renholdstjenesten kan tilpasses ditt behov, krav og ønsker. Du vil få den tjenesten du ønsker til en konkurransedyktig pris.

DAGLIG RENHOLD

Dette innebærer at bedriften regelmessig får besøk av en eller flere renholdere. Vi sørger for å gjøre rent i kundens lokaler etter en gitt renholdsplan. Renholdsplanen er utarbeidet sammen med kunden. Regelmessig og godt utført renhold har en positiv effekt på arbeidsplassen.

 

KONTORER

Rene og ryddige lokaler gir et godt førsteinntrykk. Bedriften vil fremstå som ryddig og seriøs for potensielle og eksisterende kunder/samarbeidspartnere. Et godt innemiljø bidrar til å redusere bedriftens sykefravær. Aktiv Renhold spesialiserer seg på renhold for næringslivet, og kan skreddersy renholdet etter deres behov.

 

DETALJHANDEL

Kundens helhetsinntrykk av butikken blir påvirket av hvordan lokalene fremstår. En positiv opplevelse er noe kunden tar med seg videre til sine venner og bekjente. Aktiv Bedriftsservice kan skreddersy en renholdsløsning som passer akkurat dine lokaler.

 

Ta kontakt for uforpliktende befaring og løsningsforslag fra våre dyktige medarbeidere! Vi utfører renholdstjenester både i Oslo- og Drammens-området.

PERIODISK RENHOLD

Renhold som blir gjort utenom det vanlige renholdet. Dette er et eget fagfelt innen renhold og krever mye av dem som påtar seg disse oppgavene. Periodisk renhold kan hjelpe deg til å holde kostnadene nede. Alle lokasjoner trenger vedlikehold og regelmessig periodisk renhold bidrar til at fasilitetenes levetid forlenges.

 

  • Hovedrengjøring – en grundig gjennomgang av arealene er ofte en forutsetning for et godt innemiljø. Vi kan tilby Hovedrengjøring av alle type bygg. Normalt også fast montert inventar.
  • Oppskuring og boning
  • Vindusvask innvendig og utvending
  • Vask og rens av tekstiler
  • Tepperens
  • Fasadevask 

GARASJEVASK

Aktiv Bedriftsservice utfører profesjonell og effektiv rengjøring av garasjeanlegg. Ved behov for større rengjøringsoppdrag leverer vi vask av vegger, tak og gulv. Ønsker du befaring eller tilbud - send oss en mail.

TAKVASK

Aktiv Bedriftsservice utfører vask av tak med høytrykkspyler for både bedrifter og private. For å ivareta takets holdbarhet bør det vaskes hvert år. Da vil ikke sopp, alger og forurensning tære på taket. Ta kontakt i dag for å avtale tid og pris. Vi utfører takvask både i Oslo- og Drammens-området.